Fémkémény


Termékek

Schiedel PRIMA PLUS egyhéjú fémkémény rendszer

Schiedel

PRIMA PLUS egyhéjú fémkémény rendszer

A kiváló tulajdonságú Prima Plus egyhéjú, nemesacél égéstermék elvezető rendszert kifejezetten a meglévő kémények bélelésére ajánljuk gázüzemű tüzelőberendezésekhez.

Schiedel ICS Szigetelt, háromhéjú nemesacél fémkémény rendszer

Schiedel

ICS Szigetelt, háromhéjú nemesacél fémkémény rendszer

Az ICS rendszer egyaránt használható száraz, nedves üzem, kondenzációs, valamint huzat hatása alapján működő és túlnyomásos üzemelésre. Megfelel továbbá a gáz- olaj- és szilárd tüzelőanyagos üzemeléssel szemben támasztott összes követelménynek.

Schiedel PERMETER Háromhéjú fémkémény rendszer választható színben

Schiedel

PERMETER Háromhéjú fémkémény rendszer választható színben

A PERMETER háromhéjú hőszigetelt fém kéményrendszer minőségi rozsdamentes acél belső csővel, kétfajta hőszigetelés vastagsággal és választható külső színekkel kerül forgalomba. Minőségi tulajdonságait 1200 C°, és azt meghaladó hőmérsékleteknél sem veszíti el. Alkalmas szén, fa, pellet és gáz tüzelőanyagok füstgázának elvezetésére.

Schiedel KERASTAR Felújításhoz és új építéshez

Schiedel

KERASTAR Felújításhoz és új építéshez

Akár felújításról, akár át- vagy hozzáépítésről van szó, előtérbe kerül az optimális fűtési rendszer kérdése. A gáz mellett az utóbbi időben újra felfedeztük a fatüzelést, és tért nyertek a pellet tüzelésű kályhák is. A KERASTAR kéményrendszert az utólagos kandalló beépítéshez különösen ajánljuk. Kistömegű és nem szükséges körbefalazni, ideális a családi házak fűtés korszerűsítésekor. Építésekor elég 5 cm biztonsági távolságot hagyni az éghető épületszerkezetektől és elemektől. A KERASTAR építészetileg is markáns és esztétikus épületelem.


A kispaltuzep.hu cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.Amennyiben Ön folytatja a böngészést weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.